info@evenementenhaldelfzijl.nl 0646921451 / 0610728649 Handelskade West, Delfzijl

Over evenementenhal Delzijl

Over evenementenhal Delzijl

De grote wereld wordt door digitalisering alleen maar kleiner. Op elk moment en overal ter wereld leggen mensen contact met elkaar door middel van internet, telefoon, televisie en ga zo maar door. Het persoonlijke contact tussen mensen blijft echter de sleutel voor het échte ontmoeten: elkaar in de ogen kijken, een hand geven. Daartoe biedt evenementenhal Delzijl de perfecte gelegenheid. Gastvrijheid en professionaliteit gaan daarbij hand in hand.

Halinformatie
De evenementenhal te Delfzijl heeft ruimte tot 1000 mensen. Hierdoor zijn wij in staat om ook grotere feesten te organiseren. Maar ook kleine feesten zijn geen probleem, aangezien we eenvoudig de hal kunnen op delen. Voorzien van alle gemakken, en de zaal is op meerdere manieren naar smaak in te richten. Kijk hiervoor maar eens onder mogelijkheden / fotoalbums.

Persoonlijk contact
Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw evenement soepel verloopt. We hebben persoonlijk contact met u over uw evenement en luisteren naar uw wensen. Geen evenement is gelijk, en wij begrijpen dat als geen ander. Wij staan dan ook garant voor een succesvol evenement.

Vragen?
Indien u vragen heeft neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij proberen uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.